Florapodium

en nl

  Blog #7 Laatste seringen van het seizoen!

  In de tweede helft van april sluiten de seringenkwekers hun productieseizoen af. De laatste takken worden dan geoogst uit de kas en naar de veiling gebracht.

  Image

  Blog #6 Afscheid collega Lynn!

  Onze lieve, enthousiaste collega Lynn gaat ons FloraPodium team verlaten. Dit kunnen we natuurlijk niet laten gebeuren zonder haar één keer zelf in de Spotlights te zetten.

  Image

  Blog #5 Consumentenonderzoek

  Op 23 mei vond het festival Goed Groen plaats op de Aeres MBO en VMBO school in Velp. Binnen in het schoolgebouw werd er fantastisch bloemwerk tentoongesteld en op het buitenterrein vond een gemoedelijk festival plaats met live muziek, verkoopkraampjes en heerlijk eten en drinken!

  Image

  Blog #4 Florapodium live voor planten!

  Het FloraPodium wordt momenteel omschreven als de toevoeging op de algemene menukaart bij een sterrenrestaurant. Maar tijdens zo’n etentje mag je jezelf ook best eens extra verwennen met een toetje, toch?

  Image

  Blog #3 FloraPodium On Tour @ IPM 2019

  In januari was FloraPodium On Tour op de IPM in Essen. Met maar liefst 1546 standhouders is dit de grootste bloemen- en plantenshow ter wereld. Een uitgelezen kans voor het FloraPodium om zich te presenteren in deze wereld.

  Image

  Blog #2 On Tour @ Fleuramour

  Afgelopen weekend, van 21 tot en met 24 september, besloten we een kijkje te nemen op Fleuramour; een bijzonder evenement op het landgoed Alden Biesen in Bilzen, België.

  Image

  Blog #1 FloraPodium Behind the scenes!

  FloraPodium Goes on Holiday! Dat betekent dat we wat minder producten in de spotlights zetten dan normaal.

  Image

  Contact

  Legmeerdijk 313
  1431 GB Aalsmeer
  Tel.: +31 (0)297 386 116
  The Netherlands

  Follow us