Florapodium

en nl

  Image

  Deze week bij...

  Chrysanthemum 'Gilbert Leigh'

  Kenmerkend voor deze tijd van het jaar zijn toch wel chrysanten. Wij gingen op bezoek bij André Knoppert & Zn. Zij telen al meer dan 30 jaar verschillende soorten geplozen chrysanten. Wij kregen een warm welkom van André en zijn zoon Martijn, die ons vol passie vertelden over de geplozen chrysant en in het bijzonder over de Gilbert Leigh Silver en de Gilbert Leigh Purple.

  Image

  Deze maand bij...

  Calathea crocata 'Tassmania' 

  De herfst is in aantocht! Een prachtig seizoen waarbij de natuur haar mooiste kleuren toont! Voor deze editie heeft het FloraPodium een plant uitgezocht, die in onze ogen heel goed past bij deze tijd van het jaar. We bezochten kwekerij Tass. Ronald van der Knaap gaf ons een kijkje achter de schermen van het bedrijf en vertelde ons alles over de Calathea crocata ‘Tassmania’.

  Image

  Nieuws

  Anthurium Inspiration Weeks 2020

  Allerzielen en Allerheiligen komt er aan! Naast de chrysant is ook de anthurium een bloem die veel gebruikt wordt in deze dagen!

  Image

  Tiny Flower Boat

  Update!

  Met haar paarse luifeltjes is de TFB een niet te missen verschijning en roept veel reacties op. Men vindt het best gek, zon klein huisje op het water. Het maakt mensen natuurlijk nieuwsgierig, wie vaart er nu zoal mee met die boot?

  Image

  Blog

  Blog #8: Noviteitenhotel Bloemenstad Aalsmeer!

  FloraPodium presenteert: Noviteitenhotel Bloemenstad Aalsmeer. Doet u mee?

  Geen tradefair? Maar wel een mogelijk alternatief!

  Contact

  Legmeerdijk 313
  1431 GB Aalsmeer
  Tel.: +31 (0)297 386 116
  The Netherlands

  Follow us