Florapodium

en nl

  Image

  Deze week bij...

   

  Malus 'Red Sentinel'

  Johan en Karin Briggeman zijn fruittelers. Naast verschillende appelsoorten telen zij ook sierappels. Hun verschil; zij leveren malustakken aan in dozen! En daar wilden wij natuurlijk meer over weten.

   

  Image

  Deze maand bij...

  Clusia rosea 'Princess'

  Hydroponie is een leuke opkomende trend op het gebied van groene kamerplanten. Deze planten staan niet in een pot met aarde, maar staan met de wortels in een mooi glasarrangement met water. Op deze manier geeft niet alleen het blad de sierwaarde, maar ook de wortel van de plant draagt bij aan een stijlvol interieur. Krista van der Eijk, van V.D.E. Plant,  vertelde ons alles over haar passie en deze nieuwe ontwikkeling binnen het bedrijf.

  Image

  Nieuws

  Sierfruit

  Om onze laatste vakantie-editie te vieren, wilden wij graag iets delen over de mooie vruchten die je in deze kleurige herfstperiode ziet.

  Image

  Tiny Flower Boat

  Update!

  Met haar paarse luifeltjes is de TFB een niet te missen verschijning en roept veel reacties op. Men vindt het best gek, zon klein huisje op het water. Het maakt mensen natuurlijk nieuwsgierig, wie vaart er nu zoal mee met die boot?

  Image

  Blog

  Blog #4: FloraPodium live voor planten!

   Het Florapodium wordt momenteel omschreven als de toevoeging op de algemene menukaart bij een sterrenrestaurant. Maar tijdens zo'n etentje mag je jezelf ook best eens even extra verwennen met een toetje, toch?

  Contact

  Legmeerdijk 313
  1431 GB Aalsmeer
  Tel.: +31 (0)297 386 116
  The Netherlands

  Follow us