Florapodium

en nl

  FloraPodium gaat naar

   

  School!

  Image

  FloraPodium gaat naar school!

   

  Trots kondigen wij onze samenwerking met Aeres Velp aan! Wij hebben de handen ineen geslagen met het onderwijs om scholen te informeren en enthousiasmeren over de mooie producten die de sierteelsector kent. Deze school ontvangt iedere twee weken een FloraPodium Mysterybox met producten waaraan een verhaal verbonden is. Dit verhaal vindt u uiteraard ook in de box. Afgelopen week presenteerde Aeres Velp FloraPodium voor het eerst tijdens hun open dag (zie de foto’s).

  Het concept

  Het onderwijs biedt je alle handvaten om je creativiteit te ontwikkelen en de mooiste bloemstukken te maken en je zo klaar te stomen voor het bloemistenvak. We hebben een overvloed aan materialen en weten daar altijd iets moois van te maken. Maar weet je eigenlijk ook waar al die mooie producten vandaan komen? Ken jij het verhaal achter die bloem en kun je dat aan een klant vertellen?

  FloraPodium vertelt het je allemaal!

  Aanmelden

  Nieuwsgierig geworden naar een Mysterybox? Aanmelden kan makkelijk in ons aanmeldmenu. Dien hier vrijblijvend een aanvraag in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Image

  Contact

  Legmeerdijk 313
  1431 GB Aalsmeer
  Tel.: +31 (0)297 386 116
  The Netherlands

  Follow us