Florapodium

en nl

  Tiny Flower Boat

  Has arrived

  Image
  Image
  Image

  Tiny Flower Boat has arrived!

  Afgelopen weekend, met nog onverwachts mooi weer, was het eindelijk zover! De Tiny Flower Boat koos het ruime sop. Vanaf de aanlegsteiger bij Café Restaurant De Zotte Wilg in Aalsmeer, waar de TFB haar vaste thuishaven heeft, werd de TFB officieel gedoopt en in gebruik genomen. Onder grote belangstelling werden vervolgens op zaterdag en zondag een aantal proefvaarten gemaakt. Via een ‘plug & play’ systeem met eenvoudig verplaatsbare plantenbakken, wordt de TFB van een wisselende bloemen- of plantentooi voorzien. Op zaterdag was op de TFB een vaste winterbeplanting te bewonderen en op zondag werd een deel van deze bakken vervangen door een serie met schitterend opgemaakte bloemstukken waarin bloemen van wel 20 verschillende kwekers te bewonderen waren. Een derde set bakken was gevuld met de Garvinea’s van Florist; een kleurrijke selectie tuingerbera’s. Zowel de binnen- als buitenbakken, in de bijzondere lila TFB kleur, zijn van kunststof en speciaal gemaakt door de firma Lechuza, ook bekend van het Playmobil.

  Van binnen is de Tiny Flower Boat van alle gemakken voorzien; er kunnen maximaal 10 personen plaatsnemen aan ‘de keukentafel’. Terwijl er genoten wordt van de prachtige Westeinderplassen, waarbij kapitein Sjaak de nodige toelichting kan geven over bijvoorbeeld de typisch Aalsmeerse seringeneilanden, is er volop gelegenheid voor een goed gesprek! De TFB is de perfecte plek voor partijen om elkaar te onmoeten en te verbinden! Kwekers kunnen hun producten showen, waarbij de TFB een varend Florapodium wordt en ze kunnen hun relaties uitnodigen om deze producten in een unieke setting te komen bewonderen!

  De Tiny Flower Boat zal de komende jaren veel te zien zijn op de Aalsmeerse plassen; kom gerust een keer kijken! Bent u bijvoorbeeld van plan de Trade Fair of IFTF te bezoeken in de tweede week van november, vergeet dan niet bij ons langs te komen! In deze week zal de TFB ook volop varen!

  Video

  Image

  Contact

  Legmeerdijk 313
  1431 GB Aalsmeer
  Tel.: +31 (0)297 386 116
  The Netherlands

  Follow us