Florapodium

en nl

  Tiny Flower Boat

  ‘The Tiny Flower Boat has arrived’ was de kop van ons artikel toen de Tiny Flower Boat net in gebruik werd genomen. Vanaf de aanlegsteiger bij Café Restaurant De Zotte Wilg in Aalsmeer, waar de TFB haar vaste thuishaven heeft, werd de TFB officieel gedoopt en koos voor het eerst het ruime sop. Maar wat doet die boot de hele week zoal?

  Van binnen is de Tiny Flower Boat van alle gemakken voorzien; er kunnen maximaal 10 personen plaatsnemen aan ‘de keukentafel’. Terwijl er genoten wordt van de prachtige Westeinderplassen, waarbij door de dienstdoende kapitein de nodige toelichting gegeven wordt over bijvoorbeeld de typisch Aalsmeerse seringeneilanden, is er volop gelegenheid voor een goed gesprek! De TFB is de perfecte plek voor partijen om elkaar te onmoeten en te verbinden! Kwekers kunnen hun producten showen, waarbij de TFB een varend Florapodium wordt en ze kunnen hun relaties uitnodigen om deze producten in een unieke setting te komen bewonderen!

  Als je aan het water zit bij De Zotte Wilg, zie je hem vanzelf liggen. Met haar paarse luifeltjes is de TFB een niet te missen verschijning en roept veel reacties op. Men vindt het best gek, zon klein huisje op het water. Het maakt mensen natuurlijk nieuwsgierig, wie vaart er nu zoal mee met die boot? Het antwoord daarop is eigenlijk heel simpel: iedereen die geïnteresseerd is! Alle vakidioten van deze wereld, of de nieuwsgierige mensen buiten de sector worden meegenomen in de boot. Ga je als kweker mee? Dan kun je je bloemen tentoonstellen in de daarvoor gemaakte vazen. Maar we hebben verder ook al veel andere relaties mogen verwelkomen op de TFB; collega’s, toeleveranciers of mensen uit het mediavak. En de TFB vaart in weer en wind, dus al vroeg in het jaar konden we uitvaren. Met bezoekers uit Oostenrijk van de firma Lehner Wolle bijvoorbeeld. of met een groep van een Zweeds vaktijdschrift. En meer recent hadden we nog bezoek uit België van de firma Rekad. De reacties zijn altijd heel enthousiast. Aalsmeer heeft veel te bieden!

   


  FloraPodium, 25 juli 2019

  Image
  Image

  Contact

  Legmeerdijk 313
  1431 GB Aalsmeer
  Tel.: +31 (0)297 386 116
  The Netherlands

  Follow us

  facebook witfacebook

  instagram overinstagram

  icons8 pinterest 48

  pinterest

  icons8 youtube 48

  YouTube