Florapodium

en nl

  FloraPodium live voor planten!

  Eerst even voorstellen! Mijn naam is Marit van Emmerik en op dit moment zit ik in mijn tweede jaar van de opleiding Docent en Kennismanager in de groene sector, richting Bloemsierkunst. Deze opleiding volg ik op de Aeres Hogeschool te Wageningen (voorheen Stoas).

  Bij mijn vooropleiding op het MBO heb ik veel stages gelopen bij bloemenwinkels. Tijdens mijn werk bij al deze winkels vroeg ik mij altijd al af waar die mooie producten nou precies vandaan kwamen. Het FloraPodium biedt mij de kans om zelf achter de verhalen te komen van kwekers met bijzondere producten. Om deze reden heb ik contact gezocht met het FloraPodium, waar ik nu al twee maanden werk. Nu kan ik echt zelf kennis maken met het gezicht achter de bloemen en planten!

  Het FloraPodium wordt momenteel omschreven als de toevoeging op de algemene menukaart bij een sterrenrestaurant. Maar tijdens zo’n etentje mag je jezelf ook best eens extra verwennen met een toetje, toch? Daarom heb ik samen met het FloraPodium team voor mijn stageopdracht het FloraPodium voor planten opgezet. Voor het FloraPodium planten zal, anders dan bij de snijbloemen, iedere tweede maandag van de maand een nieuw artikel geplaatst worden. Dus verwen jezelf nog eens extra en hou de FloraPodium website in de gaten!

   

  Marit van Emmerik, 05 april 2019
  Image

  Contact

  Legmeerdijk 313
  1431 GB Aalsmeer
  Tel.: +31 (0)297 386 116
  The Netherlands

  Follow us

  facebook witfacebook

  instagram overinstagram

  icons8 pinterest 48

  pinterest

  icons8 youtube 48

  YouTube