Florapodium

en nl

  Blog #9 Pop-Up Store Aalsmeer

  Helaas, helaas, ondanks alle goede bedoelingen haalde de realiteit ons in. Het Noviteitenhotel (zie onze vorige blog) bleek door alle Corona ontwikkelingen en de daarbij horende nieuwe maatregelen, geen haalbare kaart! We waren wel ontzettend blij met alle positieve reacties en hartverwarmende steunbetuigingen. Het gevoel overheerste toch dat we met zijn allen niet bij de pakken neer wilden zitten; de mensen die wij spraken waren allemaal op zoek naar manieren om binnen de Corona kaders op een creatieve en originele manier te blijven ondernemen en informeren!

  Hoe blij waren we dan ook dat we gevraagd werden om deel te nemen aan een nieuw lokaal initiatief; Pop-Up Aalsmeer! Twee organisaties, Lokaal Aalsmeer en Sylt Support hadden de koppen bij elkaar gestoken en hebben vervolgens in vliegende vaart hun idee ten uitvoer gebracht. De inbreng van Jan de Boer, directeur van Barendsen was daarbij niet onbelangrijk. Afgelopen vrijdag 20 november al werd Pop-Up Aalsmeer geopend in het bijzijn van wethouder Robert van Rijn. Twee jonge seringenkwekers, Erik Kramer en Frank Weenink, boden voor de gelegenheid een prachtige bos seringen aan, als symbool voor het Aalsmeerse ondernemerschap!

  In Pop-Up Aalsmeer kunnen ondernemers de komende weken, in ieder geval tot januari 2021, op afspraak terecht om hun bedrijf op een positieve manier te presenteren. Ze kunnen hier een professionele bedrijfspitch maken of deelnemen aan het Pop-Up café waar ze geïnterviewd worden. Het materiaal wordt vervolgens bewerkt en geschikt gemaakt om te delen. Daarnaast kunnen ondernemers, maar ook particulieren, een inspirerende kerstboodschap opnemen tegen een fantastische achtergrond. Hartstikke leuk om naar je personeel of naar vrienden of familie te sturen natuurlijk!

  De inrichting van de winkel en de prachtige bloemen worden met liefde door Barendsen en Florapodium verzorgd. Het geeft een goed gevoel om op een positieve manier aan het werk te zijn en mensen op deze manier met elkaar te verbinden! Wat ons betreft een geweldig initiatief en we hopen dan ook dat veel mensen het concept omarmen en zullen deelnemen!

   

  Caroline Haakman

   
  FloraPodium, 23 november 2020
  Image
  Image

  Contact

  Legmeerdijk 313
  1431 GB Aalsmeer
  Tel.: +31 (0)297 386 116
  The Netherlands

  Follow us

  facebook witfacebook

  instagram overinstagram

  icons8 pinterest 48

  pinterest

  icons8 youtube 48

  YouTube