Florapodium

en nl

  Afscheid collega Lynn!

  Onze lieve, enthousiaste collega Lynn gaat ons FloraPodium team verlaten. Dit kunnen we natuurlijk niet laten gebeuren zonder haar één keer zelf in de Spotlights te zetten.

   

  Lynn is wellicht het jongste, maar ook het oudste teamlid van het FloraPodium. Voordat het Podium daadwerkelijk draaide, heeft zij er voor gekozen het Podium als afstudeerproject te gebruiken. Dit pakte verrassend goed uit. Lynn heeft met mooie resultaten haar opleiding afgerond. Niet alleen op papier werd het Podium steeds meer ingevuld, ook fysiek werd het plaatje steeds completer. Lynn is daarbij absoluut een belangrijke spil geweest in de hele opzet van het FloraPodium. Zij had een stukje marketingkennis in huis, die wij in praktijk heel goed konden gebruiken. De FloraPodium 1.0 versie, werd al snel naar een 2.0 niveau getild!

  Met Lynn en het team hebben we de afgelopen jaren de meest enthousiaste kwekers bezocht, leuke projecten gedaan en de meest mooie producten op het Podium gehad die we met de hele wereld konden delen.

  Lieve Lynn, jij hebt de belangrijkste bouwstenen op de juiste plek gezet voor een stabiele basis. De rest van het team zal hier vol enthousiasme aan verder bouwen. Jij bent toe aan een nieuwe uitdaging, een uitdaging waar je enorm naar uitkijkt en waarin jij weer door kan. Dank je wel voor alles! We gaan je enorm missen.

   

  “Ik ben vanaf het begin bij FloraPodium betrokken geweest. Iedere week was het weer hard werken om de snijbloemenedities de deur uit te krijgen. Daarnaast kwam er ook nog ‘even’ een planteneditie bij! Het team FloraPodium heeft samen voor velen uitdagingen gestaan. We deden nog snel een kwekersbezoek, maakte een extra nieuwsartikel, zetten nog even alle bloemen op water, zorgden voor de creatieve boeketten en als het nog even kon deden we er nog een extra themaweek erbij.

   Om dit te kunnen realiseren, hebben wij heel Nederland afgereisd. Elke keer op zoek naar de mooiste verhalen en producten. Dat al deze prachtige producten zomaar in Nederland geteeld worden, is een genot. Ik denk dat weinig mensen zich bewust zijn van de ambacht dat dit kleine landje kent. Het maakte mij trots om dit stuk ambacht te mogen vertalen naar de wereld. De oplopende likes, de velen views en onze druk bezochte website zijn daarom een kroon op het harde werk van ons team.

   

  Nu twee jaar later stop ik met mijn werkzaamheden bij het FloraPodium en ga ik een nieuwe uitdaging aan! Ik wens alle kwekers, bloemisten, docenten, leerlingen en alle overige vakidioten over de hele wereld veel succes met al hun bedrijvigheid. Het is mooi wat er gedaan wordt in deze bijzondere sector en ik ben trots dat ik dit op deze manier heb mogen meemaken.

  Een bloemrijke groet,

  Lynn”

   
  FloraPodium, 03 februari 2020
  Image
  Image

  Contact

  Legmeerdijk 313
  1431 GB Aalsmeer
  Tel.: +31 (0)297 386 116
  The Netherlands

  Follow us

  facebook witfacebook

  instagram overinstagram

  icons8 pinterest 48

  pinterest

  icons8 youtube 48

  YouTube