Florapodium

en nl

  Blog #16 Flower Bazar

  Terugblik op de FlowerBazar

  De jaarlijkse traidefair op Royal Flora Holland heeft ondanks de onzekerheid omtrent Covid toch heel veel bezoekers getrokken. Ook onze Barendsen/FloraPodium/IFN stand op de Flower Bazar in FloriWorld is goed bezocht. We hebben heel veel klanten, kwekers, collega’s en andere vakgenoten mogen verwelkomen in een warm bad. Het was fantastisch om elkaar weer te kunnen zien en te kunnen spreken.

  In het speciaal willen we kweker Emiel de Jong, zijn vrouw Ria en de familie bedanken voor de prachtige Ilexsoorten die zij geleverd hebben. De rode pick-up die drie dagen vele bezoekers trok om selfies te kunnen maken was geweldig.

  Veel dank aan:
  Elize Eveleens en Ursula Hooyman van Klimproducties. Zij hebben prachtige arrangementen gemaakt van de Ilex en Amaryllis.
  Kweker van den Ende en collega kwekers voor de prachtige Amaryllis soorten.
  2Dezign Rudi en Pascal voor de organisatie van de Flower Bazar.
  Onze standpartners Fidrio, Brosi en Florinet.
  Sylvia van den Aardweg en haar team van Floriworld. Zij hebben ons een fantastisch ‘clubhouse’ gevoel gegeven. We waren echt te gast, dan aan iedereen die zich daarvoor heeft ingespannen.

  En natuurlijk grote dank aan iedereen die ons bezocht heeft. Wij, als team van FloraPodium, Barendsen en IFN hebben hier ontzettend veel energie van gekregen. We hopen al deze enthousiaste mensen weer opnieuw te mogen verwelkomen in de toekomst. Met z’n allen kunnen we terugkijken op een fantastische beursweek!

   

  FloraPodium, 08 november 2021

  Image
  Image
  Image
  Image

  Contact

  Legmeerdijk 313
  1431 GB Aalsmeer
  Tel.: +31 (0)297 386 116
  The Netherlands

  Follow us

  facebook witfacebook

  instagram overinstagram

  icons8 pinterest 48

  pinterest

  icons8 youtube 48

  YouTube