Florapodium

en nl

  On Tour @ Fleuramour

  In januari was FloraPodium On Tour op de IPM in Essen. Met maar liefst 1546 standhouders is dit de grootste bloemen- en plantenshow ter wereld. Een uitgelezen kans voor het FloraPodium om zich te presenteren in deze wereld.

  Speciaal voor de IPM hadden we het Nederlandse platform ‘Rose Brandt’ uitgenodigd; een samenwerkingsverband tussen de Nederlandse rozentelers en veredelaars. Mooie vazen, goed gevuld met Nederlandse rozen lokten veel beursgangers naar onze stand. We konden hierbij met veel plezier vertellen wat FloraPodium is en waar het voor staat.

  Wij zijn een aantal weken geleden een samenwerking gestart met een aantal Nederlandse scholen, waarbij FloraPodium om de week een Mysterybox aanbiedt. In deze box leveren wij bloemen met een bijbehorend stukje informatie. Op deze manier geven wij leerlingen de kans om met mooie en bijzondere producten aan de slag te gaan. Zij verwerken deze bloemen vervolgens in een leuke presentatie of bloemstuk.

  Wij presenteerden het gloednieuwe concept van de Mysterybox als primeur tijdens de IPM. Deze week bestond de box uit een bos Hollandse rozen, Equador rozen, een bijzondere trosroos uit Kenia en een groene rozenrank (Rosa Smeralda) uit Zuid- Italië.

  Deze primeur trok veel docenten aan van diverse bloemistenopleidingen uit Nederland, België, Duitsland en Engeland. Dit maakte de IPM voor FloraPodium een zeer succesvolle beurs, met veel inschrijvingen voor de Florapodium nieuwsbrief en de Mysterybox.

   

  Peter van Delft, 31 januari 2019

  Image
  Image

  Contact

  Legmeerdijk 313
  1431 GB Aalsmeer
  Tel.: +31 (0)297 386 116
  The Netherlands

  Follow us

  facebook witfacebook

  instagram overinstagram

  icons8 pinterest 48

  pinterest

  icons8 youtube 48

  YouTube