Florapodium

en nl

  On Tour @ Fleuramour

  Afgelopen weekend, van 21 tot en met 24 september, besloten we een kijkje te nemen op Fleuramour; een bijzonder evenement op het landgoed Alden Biesen in Bilzen, België. Fleuramour wordt georganiseerd door uitgeverij Rekad Produkties, die onder andere ook verantwoordelijk is voor prachtige publicaties zoals Fleur Magazine.

  Tijdens Fleuramour wordt Alden Biesen, wat op zich al een prachtig landgoed is, omgetoverd to t een bloemensprookje zonder weerga. Met de hulp van meer dan 100 internationale arrangeurs en 140.000 bloemen wordt het hele landgoed ondergedompeld in de meest fantastische bloemencreaties. Overal waar je kijkt, zowel de buitenterreinen maar ook alle ruimtes in het kasteel en in de gebouwen er omheen, is er zo verschrikkelijk veel moois te bewonderen. Je komt ogen en oren te kort. We hebben zelf ook met grote ogen van verwondering rondgelopen en we hebben natuurlijk (veel te veel)  foto’s gemaakt. Een deel van die foto’s staan ook al op Facebook.

  In de loop van het weekend waren ca. 12.500 bezoekers naar Bilzen gekomen om al dat moois te bewonderen; allemaal mensen met liefde voor bloemen. Dus leek het ons een prima idee om zoveel mogelijk van deze mensen kennis te laten maken met Florapodium. We hebbe n veel mensen gesproken en over ons verteld. Hopelijk kunnen we na dit weekend weer veel nieuwe vrienden verwelkomen!


   

  Caroline Haakman, 04 oktober 2018

  Image
  Image

  Contact

  Legmeerdijk 313
  1431 GB Aalsmeer
  Tel.: +31 (0)297 386 116
  The Netherlands

  Follow us

  facebook witfacebook

  instagram overinstagram

  icons8 pinterest 48

  pinterest

  icons8 youtube 48

  YouTube