Florapodium

en nl

  Image

  Deze week bij...

   

  Syringa vulgaris 'Dark Koster'

  De hele wereld is al weken in de ban van het Coronavirus. Dit levert voor het FloraPodium team beperkingen op wat betreft onze geliefde kwekersbezoeken. Voor deze editie spraken we oude bekenden, die eerder bij ons in de spotlights zijn geweest. Marco Alderden en Ronald Ceelen van kwekerij ‘Het Witte Hek’, vertelden ons meer over de Syringa vulgaris’ Dark Koster’.

  Image

  Deze maand bij...

   

  Alocasia 'Cucullata' en 'Zebrina'

  Urban Jungle is dé woontrend van deze tijd. De Alocasia "Cucullata' en de Alocasia  'Zebrina' passen met hun grote, bijzonder mooie getekende bladeren heel erg goed in deze stijl. Edwin Plaisier vankwekerij  Vireõ vertelde ons er meer over!

   

  Image

  Nieuws

  Magic Vuvuzela

  Eindelijk is het zo ver; Charl en Irma, van kwekerij de Vuurlinie, brachten de eerste 'Magic Vuvuzela' in de markt! En magisch is ze zeker...

  Image

  Tiny Flower Boat

  Update!

  Met haar paarse luifeltjes is de TFB een niet te missen verschijning en roept veel reacties op. Men vindt het best gek, zon klein huisje op het water. Het maakt mensen natuurlijk nieuwsgierig, wie vaart er nu zoal mee met die boot?

  Image

  Blog

  Blog #7: Laatste seringen van het seizoen!

  In de tweede helft van april sluiten de seringenkwekers hun productieseizoen af. De laatste takken worden dan geoogst uit de kas en naar de veiling gebracht.

  Contact

  Legmeerdijk 313
  1431 GB Aalsmeer
  Tel.: +31 (0)297 386 116
  The Netherlands

  Follow us