Florapodium

en nl

  Image

  Deze week bij...

  Inspiratie Pagina... 'Helianthus van KMB Flowers'

  De zonnebloem mag toch wel als koningin der zomerbloemen bestempeld worden. We kennen natuurlijk allemaal de gele variant van de zonnebloem. Maar naast de verschillende gele soorten is de zonnebloem ook verkrijgbaar in het oranje, crème, bruin en zelfs donkerrood.  Wij spraken Mark Bouw van KMB Flowers, die een aantal van deze bijzondere soorten in zijn assortiment heeft.

  Image

  Deze maand bij...

  Phalaenopsis Hadithi®

  Onlangs heeft Levoplant heeft het concept Hadithi® in de markt gezet. Hadithi® betekent "verhaal". Met Hadithi® worden werelden aan elkaar gekoppeld. De ondersteunende stok vertelt het verhaal van jonge mensen van de Afrikaanse Zoeloe stam.

  Image

  Nieuws

  Lepidium Green Dragon™

  Lepidium Green Dragon®, veredeld in Israel, is licht, luchtig, lang houdbaar en stevig. Het is de perfecte snijbloem en een echte aandachtstrekker.

  Image

  FlowerHunters

  FlowerHunters

  Om de mooiste producten te vinden en nauw contact te kunnen hebben met de kwekers, gaan de inkopers regelmatig op pad. Zij gaan op zoek naar de mooiste handel, exclusieve producten en verzamelen informatie over de teelt van het gewas. 

  Image

  Blog

  Blog #12: Maatschap Daling

  Kweker Eduard Daling is gespecialiseerd in de teelt van verschillende seizoensbloemen. Samen met zijn zoon Martijn telen zij grootschalig in Nederland en Spanje. Sterk in de massa, maar wel met gevoel voor exclusiviteit.

  Contact

  Legmeerdijk 313
  1431 GB Aalsmeer
  Tel.: +31 (0)297 386 116
  The Netherlands

  Follow us