Florapodium

en nl

  Image

  Deze week bij...

  Hydrangea MyBeautiful 'Meringue'

  Een aantal weken geleden mochten wij kennis maken met een aantal prachtige Hortensia soorten van kweker en veredelaar PerlaNova. Wij waren zo onder de indruk van de prachtige kleuren, dat wij hier heel graag een vervolg op wilden. We kregen een ontzettend leuke en leerzame rondleiding van Carlo Hoogendoorn. Hij vertelde ons alles over het bedrijf, de veredeling en de fantastische Hydrangea ‘MyBeautiful Meringue’.

  Image

  Deze maand bij...

  Begonia rex 'Arctic Breeze' 

  Begonia Rex; een prachtige, trendy bladbegonia met verrassend veel verschillende uitvoeringen en een schittterend kleurenpalet wat tot uitdrukking komt in de verschillende bladeren. Geen bloeiers, maar sterke en heel decoratieve kamerplanten. FloraPodium bracht een bezoek aan Berghoef Plants. Jaro Berghoef vertelde ons alles over de Begonia Rex ‘Arctic Breeze’.

  Image

  Nieuws

  Ikebana

  Het is heel anders dan we dachten en lang niet zo simpel als het lijkt! Ikebana is de oudste bloemsierkunststijl ter wereld.

  Image

  Tiny Flower Boat

  Update!

  Met haar paarse luifeltjes is de TFB een niet te missen verschijning en roept veel reacties op. Men vindt het best gek, zon klein huisje op het water. Het maakt mensen natuurlijk nieuwsgierig, wie vaart er nu zoal mee met die boot?

  Image

  Blog

  Blog #7: Laatste seringen van het seizoen!

  In de tweede helft van april sluiten de seringenkwekers hun productieseizoen af. De laatste takken worden dan geoogst uit de kas en naar de veiling gebracht.

  Contact

  Legmeerdijk 313
  1431 GB Aalsmeer
  Tel.: +31 (0)297 386 116
  The Netherlands

  Follow us