Florapodium

en nl

  Image

  Deze week bij...

  Wedding en Events Lisianthus

  Lieflijk, hip, trendy, veelzijdig en razend populair bij bloemisten en designers: de Lisianthus. De afgelopen jaren is er door veredelaars en kwekers enorm ingezet op de verbetering van de houdbaarheid, diversiteit en het imago. En met succes! De Lisianthus is sterk, houdbaar en niet meer weg te denken uit de bloemensector. Frank en Corine van Holst, van Montana Lisianthus, telen een groot assortiment Lisianthus en blijven zich inzetten voor vernieuwing en verbetering van de rassen!

  Image

  Deze maand bij...

  Plumeria Hawaiian

  Een aantal weken geleden brachten we een bezoek aan Richplant, waar we onze ogen uitkeken! De meest bijzondere bloeiende en groene planten gingen aan ons oog voorbij! Een van deze bijzondere planten is de Plumeria Hawaiian. Een prachtige bloeiende plant die heerlijk ruikt en waar een prachtig verhaal achter zit!

  Image

  Nieuws

  Slijkerman Kalanchoë

  Een paar weken geleden hebben we uitgebreid kennis mogen maken met de prachtige Kalanchoë Soraya serie van kweker Hofland Freesia. Maar waar komt dit prachtige product vandaan?

  Image

  FlowerHunters

  FlowerHunters

  Om de mooiste producten te vinden en nauw contact te kunnen hebben met de kwekers, gaan de inkopers regelmatig op pad. Zij gaan op zoek naar de mooiste handel, exclusieve producten en verzamelen informatie over de teelt van het gewas. 

  Image

  Blog

  Blog #19: Koningsdag in Parijs

  Koningsdag 2022; eindelijk kon er weer op een normale manier feest gevierd worden, en wat waren we daar allemaal blij mee.

  Contact

  Legmeerdijk 313
  1431 GB Aalsmeer
  Tel.: +31 (0)297 386 116
  The Netherlands

  Follow us

  facebook witfacebook

  instagram overinstagram

  icon pinterest 20

  pinterest