Florapodium

en nl

  Home

  Florapodium is er om vakspecialisten te verbinden, inspireren en verrassen door het showcasen van exclusieve en bijzondere sierteeltproducten.

  Door een selectie te maken van exclusieve en bijzondere producten, hopen we de vakspecialisten er toe te bewegen elkaar zowel digitaal als persoonlijk te onmoeten op het Florapodium. Een podium dat dient als etalagefunctie voor de vele specialiteiten dat de sierteeltsector kent. Een diner bij een hoogwaardig restaurant laat je vaak de keuze maken uit het gerecht van de dag en de algemene menukaart. Het gerecht van de dag is met zorg gekozen door de chef. Als toevoeging hoort u vaak een verhaal over de herkomst van de producten zodat je weet wat je eet.

  Florapodium is de toevoeging van de algemene menukaart. Op het podium heb je ‘daggerechten’ die je kunnen verrassen. Exclusieve en bijzondere producten met een verhaal. Er staan producten waar je in eerste instantie misschien niet voor zou kiezen maar toch aantrekkelijk kunnen zijn. Florapodium zet producten in de schijnwerpers die anders, vernieuwend of speciaal zijn.

  Het Florapodium is een plek waar partijen elkaar kunnen vinden, waar kwekers, telers of andere leveranciers hun product kunnen showcasen, waar informatie beschikbaar zal zijn en wordt uitgewisseld en waar mensen elkaar, al dan niet digitaal kunnen ontmoeten. Heeft u een speciaal produkt en wilt u het een podium geven? Laat het ons weten en wellicht krijgt het een plekje op het Florapodium!

  Image

  Contact

  Legmeerdijk 313
  1431 GB Aalsmeer
  Tel.: +31 (0)297 386 116
  The Netherlands

  Follow us