Florapodium

en nl

  Image

  Deze week bij...

  Inspiratie Pagina... 'Amaryllis' 

  “Amaryllis is onze passie, al meer dan 30 jaar!” Martijn en Gerard van der Ende zijn met hun vak bezig, willen mooie producten telen en vanuit het FloraPodium willen we deze passie en ambacht graag laten zien binnen en buiten de sector.

   

  Image

  Deze maand bij...

  Phalaenopsis Hadithi®

  Onlangs heeft Levoplant heeft het concept Hadithi® in de markt gezet. Hadithi® betekent "verhaal". Met Hadithi® worden werelden aan elkaar gekoppeld. De ondersteunende stok vertelt het verhaal van jonge mensen van de Afrikaanse Zoeloe stam.

  Image

  Nieuws

  Lepidium Green Dragon™

  Lepidium Green Dragon®, veredeld in Israel, is licht, luchtig, lang houdbaar en stevig. Het is de perfecte snijbloem en een echte aandachtstrekker.

  Image

  FlowerHunters

  FlowerHunters

  Om de mooiste producten te vinden en nauw contact te kunnen hebben met de kwekers, gaan de inkopers regelmatig op pad. Zij gaan op zoek naar de mooiste handel, exclusieve producten en verzamelen informatie over de teelt van het gewas. 

  Image

  Blog

  Blog #16: Flower Bazar

  De jaarlijkse traidefair op Royal Flora Holland heeft ondanks de onzekerheid omtrent Covid toch heel veel bezoekers getrokken. Ook onze Barendsen/FloraPodium/IFN stand op de Flower Bazar in FloriWorld is goed bezocht. We hebben heel veel klanten, kwekers, collega’s en andere vakgenoten mogen verwelkomen in een warm bad. Het was fantastisch om elkaar weer te kunnen zien en te kunnen spreken.

  Contact

  Legmeerdijk 313
  1431 GB Aalsmeer
  Tel.: +31 (0)297 386 116
  The Netherlands

  Follow us