Florapodium

en nl

  Image

  Deze week bij...

  Wedding en Events 'Kalanchoe'

  Het lieflijke vetplantje met bloemen in allerlei kleurtjes kent natuurlijk iedereen: de Kalanchoë. Maar dat er ook Kalanchoë soorten zijn die geteeld worden als snijbloem, dat is nog niet zo heel bekend.  Alleen… dat oubollige imago moet er nog een beetje af. Aan deze snijbloem is niks ouderwets! De teelt is vrij nieuw, de bloem ijzersterk, ze zijn in prachtige kleuren verkrijgbaar en door haar lieflijke uitstraling ontzettend geschikt voor bruiloften en evenementen.

  Image

  Deze maand bij...

  Caladium Praetermissum “Hilo Beauty”

  FloraPodium is niet alleen op zoek naar exclusieve bloemen, ook bijzondere planten verdienen een plekje in de spotlights van het podium. En voor bijzondere planten zijn we bij Richplant aan het goede adres. We kregen een leuke en leerzame rondleiding van Patrick, die ons kennis liet maken met de meest mooie planten.

  Image

  Nieuws

  Meeting David Austin

  FloraPodium was uitgenodigd op het European Marketing Event van David Austin.

  Image

  FlowerHunters

  FlowerHunters

  Om de mooiste producten te vinden en nauw contact te kunnen hebben met de kwekers, gaan de inkopers regelmatig op pad. Zij gaan op zoek naar de mooiste handel, exclusieve producten en verzamelen informatie over de teelt van het gewas. 

  Image

  Blog

  Blog #19: Koningsdag in Parijs

  Koningsdag 2022; eindelijk kon er weer op een normale manier feest gevierd worden, en wat waren we daar allemaal blij mee.

  Contact

  Legmeerdijk 313
  1431 GB Aalsmeer
  Tel.: +31 (0)297 386 116
  The Netherlands

  Follow us