Florapodium

en nl

  Image

  Deze week bij...

  Wedding en Events 'Paeonia'

  Een van de meest populaire lentebloeiers is natuurlijk wel de pioenroos. Pioenen staan voor liefde, geluk en gezondheid. Het is dan ook niet voor niets dat deze bloem erg populair is bij bruiloften en evenementen. Maar ook thuis op de vaas maakt deze seizoensbloem veel mensen blij. Met een paar bloemen heb je al snel een flinke vaas vol! Pioenen zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten met elk hun eigen vorm, kleur en karakter. Voor elke gelegenheid is er een passend soort.

  Image

  Deze maand bij...

  Caladium Praetermissum “Hilo Beauty”

  FloraPodium is niet alleen op zoek naar exclusieve bloemen, ook bijzondere planten verdienen een plekje in de spotlights van het podium. En voor bijzondere planten zijn we bij Richplant aan het goede adres. We kregen een leuke en leerzame rondleiding van Patrick, die ons kennis liet maken met de meest mooie planten.

  Image

  Nieuws

  Scabiosa SCOOP®

  Enkele jaren geleden bracht veredelaar Danziger, de 'SCOOP®'-serie van de Scabiosa op de markt. Deze noviteit was een complete make-over van dit product.

  Image

  FlowerHunters

  FlowerHunters

  Om de mooiste producten te vinden en nauw contact te kunnen hebben met de kwekers, gaan de inkopers regelmatig op pad. Zij gaan op zoek naar de mooiste handel, exclusieve producten en verzamelen informatie over de teelt van het gewas. 

  Image

  Blog

  Blog #19: Koningsdag in Parijs

  Koningsdag 2022; eindelijk kon er weer op een normale manier feest gevierd worden, en wat waren we daar allemaal blij mee.

  Contact

  Legmeerdijk 313
  1431 GB Aalsmeer
  Tel.: +31 (0)297 386 116
  The Netherlands

  Follow us