Florapodium

en nl

  Image

  Deze week bij...

  Anthurium

  Hun glanzende bladeren en opvallende bloemen zijn perfect voor zonnige dagen en vreugdevolle momenten. Of het nu gaat om een strandbruiloft of een tropisch themafeest, Anthuriums zijn het toppunt van zomerse elegantie. Ze kunnen prachtig worden gecombineerd met andere tropische bloemen of samengevoegd met weelderig groen voor een natuurlijke, exotische uitstraling.

  Image

  Deze maand bij...

  Vleesetende planten

  Vleesetende plantjes… Vooral kleine kinderen vinden ze leuk, interessant en fascinerend. Maar ook volwassenen kunnen er stiekem niet met hun handen afblijven en willen tóch even kijken of de mondjes wel echt dichtklappen. Ook wij wilden wel eens meer weten over deze bijzondere plantenfamilie. We gingen op bezoek bij kwekerij Laguna, waar Chris Kester ons alles vertelde over de vleesetende planten.

  Image

  Nieuws

  Cotinus 'Magical Torch'

  Elke keer als we de tuin van veredelaar Kolster bezoeken, worden we weer verrast. Dit jaar was geen uitzondering toen we een rondleiding kregen van Robert-Jan Kolster. Eén van de opmerkelijke exemplaren die onze aandacht trok was de Cotinus 'Magical Torch'

  Image

  FlowerHunters

  FlowerHunters

  Om de mooiste producten te vinden en nauw contact te kunnen hebben met de kwekers, gaan de inkopers regelmatig op pad. Zij gaan op zoek naar de mooiste handel, exclusieve producten en verzamelen informatie over de teelt van het gewas. 

  Image

  Blog

  Blog #19: Koningsdag in Parijs

  Koningsdag 2022; eindelijk kon er weer op een normale manier feest gevierd worden, en wat waren we daar allemaal blij mee.

  Contact

  Legmeerdijk 313
  1431 GB Aalsmeer
  Tel.: +31 (0)297 386 116
  The Netherlands

  Follow us

  facebook witfacebook

  instagram overinstagram

  icons8 pinterest 48

  pinterest

  icons8 youtube 48

  YouTube