Florapodium

en nl

  Deze week bij FloraPodium

  Tulipa 'Foxtrot'

  Image

  In de schijnwerpers

  Het afgelopen jaar hebben we wederom vele bijzondere producten in de spotlights gezet. We hebben kennis gemaakt met gepassioneerde kwekers en hierdoor veel leerzame informatie kunnen verspreiden.


  In het jaar 2020 gaan we natuurlijk door met het zoeken naar exclusiviteit en niche producten. Daarbij gaan we de nadruk leggen op wedding en evenementen! Mensen trouwen het hele jaar door en op deze speciale dag moet alles er dan ook tip top uitzien, waarbij bloemen een extra beleving geven. Maatwerk en specialisatie met bijzondere producten is nodig om mensen te ontzorgen op deze bijzondere dag.


  We starten dit jaar met een product uit de Coastulip groep: de Tulipa ‘Foxtrot’. Ze heeft een lieflijke zachtroze kleur, waardoor ze een romantisch tintje aan een winterse bruiloft geeft. Naast bruidswerk is dit soort ook een feestje om thuis op de vaas te hebben. De houdbaarheid van de Foxtrot is bijzonder goed, waarbij ze ook nog eens mooi de kleur vasthoudt. Dit soort is het eerste product uit onze tulpen collectie. Er zullen de komende weken meerdere tulpensoorten van Coastulip volgen!


  Wij beginnen vol enthousiasme aan het nieuwe jaar! Het team van FloraPodium wenst iedereen een heel fleurig en bloemrijk 2020!

   

  FloraPodium, 2 januari 2020

  Contact

  Legmeerdijk 313
  1431 GB Aalsmeer
  Tel.: +31 (0)297 386 116
  The Netherlands

  Follow us

  facebook witfacebook

  instagram overinstagram

  icons8 pinterest 48

  pinterest

  icons8 youtube 48

  YouTube