Florapodium

en nl

  Deze week bij FloraPodium

  The week after...

  FloraPodium goes wedding!

  Image
  Image
  Image

  FloraPodium goes wedding!

   

  Florapodium, Barendsen en IFN hebben tijdens de beursweek samengewerkt om een geweldig bruidsthema neer te zetten. Drie dagen lang gingen verschillende bruiden met ‘bruidegom-voor-een-dag’ Jan de Boer op pad om de meest mooie en exclusieve bruidsbloemen te zoeken op de Trade Fair en IFTF. We hebben vreselijk leuke reacties gehad en ontzettend gelachen met ons eigen team en anderen. Maar naast het lachen, gieren en brullen, zat er een hele serieuze boodschap achter deze gekke stunt. 

   

  Exporteur Grebroeders Barendsen B.V. te Aalsmeer staat bekend om het leveren van maatwerk. Ook IFN biedt tegenwoordig een niche stroom aan met producten van exclusieve waarde. FloraPodium is er om vakspecialisten te verbinden, inspireren en verrassen door het showcasen van exclusieve en bijzondere sierteeltproducten. Mensen trouwen het hele jaar door en op deze speciale dag moet alles er dan ook tip top uitzien, waarbij bloemen een extra beleving geven. Maatwerk en specialisatie met bijzondere producten is nodig om mensen te ontzorgen op deze bijzondere dag. De drie bedrijven vonden elkaar in dit thema! 

  Drie bruiden met één bruidegom gingen op pad om aandacht te vragen voor speciale bloemen. Samen waren ze ‘op zoek’ naar bruidsbloemen. Op het FloraPodium is op donderdag 7 november om 15:00 de bruidstaart aangesneden. De elektrische auto stond bij het podium en de bloemenkas was prachtig versierd. Een week lang hebben wij veel bezoek mogen ontvangen. 

  Wij willen een aantal sponsoren bedanken die deze week mede mogelijk gemaakt hebben. In het bijzonder willen wij Trouw! – Bruidsmode uit Aalsmeer bedanken voor het uitlenen van drie prachtige trouwjurken waarmee onze bruiden op de beurs konden stralen. En voor het in contact brengen met Madelein Cramer-Albert van Plus Belle Weddingplanner die een stralende eerste bruid was. Het FloraPodium was onder andere aangekleed met prachtige jurken en hoepels van het bedrijf. Een bruid is geen bruid zonder een bruidegom in een mooi pak. Daarom willen wij ook Gentlemen’s Place bedanken uit Aalsmeer voor het leveren van een mooi trouwpak. 

  Verder willen wij de eigenaren van de Carice en de Tiny Hummer bedanken voor het uitlenen van de fantastische elektrische auto’s. De Carice stond te pronken onder het podium en de Tiny Hummer zorgde voor het vervoer van het bruidspaar. Dankjewel Kade 1 Style & Support voor het aankleden van de box bij Barendsen en Marianne Scholten van Scholten Support voor het organiseren van het ‘taart’ moment met een overheerlijke bruidstaart van Bakkerij Vooges!

   

  FloraPodium, 14 november 2019

  Zonder bloemen geen bruiloft!

  Onze aankleding zou niet compleet zijn, zonder bloemen. Vele kwekers hebben de meest prachtige bloemen geleverd, die wij hebben gebruikt om het podium in wedding thema met bloemen te stylen. 

   

   

  Kwekerij de opstal, Semp Trosrozen, Kwekerij Nooitgedacht, Voorn Sprayroses, Nice2Get, Van der Lugt, Montana Lisianthus, Bredefleur, Meijer, Lilies of Life, Jaap Fokker, Evanty, Moerings Snijgroen, Paauw Lilies, Rik de Werd, Winkel, Pico Bello, Rith flowers, Van der Does, Ichtus, Eggink, Hoogeveen Lathyrus, Moerman Lilium.

  Image
  Image
  Image
  Image

  The after movie

  Contact

  Legmeerdijk 313
  1431 GB Aalsmeer
  Tel.: +31 (0)297 386 116
  The Netherlands

  Follow us

  facebook witfacebook

  instagram overinstagram

  icons8 pinterest 48

  pinterest

  icons8 youtube 48

  YouTube