Florapodium

en nl

  Deze week bij FloraPodium

  'Wedding & Events'

  Inspiratie Pagina

  Op deze pagina geven wij u steeds een klein inkijkje in de wereld van de Wedding en Events bloemen. Dit kan op verschillende manieren; een bijzonder product waarvan we vinden dat deze bijzonder geschikt is voor evenementen, maar ook wetenswaardigheidjes en nieuwtjes, en vooral ook foto’s van bloemenarrangementen en decoraties ter inspiratie. Heeft u iets bijzonders gezien of gemaakt en wilt u het met ons delen? Stuur dan uw foto’s naar: info@florapodium.com.

  Image

  Hydrangea

  Rith Flowers

  Rith Flowers is een moderne kwekerij waar met heel veel liefde en passie de meest mooie Hydrangea’s geteeld worden. Richard Olyerhoek is in 2011 begonnen met het telen van Hydrangea’s. Hydrangea’s zijn de laatste jaren flink in populariteit gestegen en het aanbod is enorm vergroot. Door goed in te spelen op de vraag uit de markt en vernieuwend te blijven, heeft Richard stapje voor stapje zijn bedrijf uit kunnen breiden. Vijf jaar geleden zijn beide zoons Stefan en Jeffrey ook in het bedrijf gestapt.

  Op vijf hectaren worden diverse soorten Hydrangea’s geteeld. Ongeveer 70% bestaat uit de soorten Verena en Schneeball. De vraag vanuit de markt naar deze soorten is groot en zorgen voor stabiliteit binnen het bedrijf. De andere 30% bestaat uit echte niche soorten, onderscheidend voor bloemist en designer en geschikt voor het hoge segment.

   

  Kwaliteit en service

  Bij Rith Flowers ligt de nadruk op kwaliteit en service. Richard, Stefan en Jeffrey willen daarom graag alles zelf in de hand houden. Dit maakt de teelt nog behoorlijk intensief, want alles is handwerk. Ook het transport naar de veiling organiseren ze zelf, zodat ze op de veiling nog een laatste hand kunnen leggen aan de presentatie van hun producten. Op deze manier zorgen ze ervoor dat alles er tip top uit ziet als de Hydrangea’s bij de klant komen.

  Nieuwe soorten

  Rith Flowers is vooruitstrevend en wil graag vernieuwend blijven. Dit jaar hebben ze dan ook maar liefst vier nieuwe soorten in hun assortiment. We lichten er alvast twee uit, in het najaar komen er nog twee prachtige classic soorten hun intrede doen.

   

  Royal Highness

  Royal Highness doet haar naam eer aan. Een soort waar je een diepe buiging voor maakt. Ze is groot en sierlijk en voor een dubbelbloemige hortensia heeft ze een enorm harde bol. Bloemisten en designers kunnen zich echt onderscheiden met dit soort. Royal Highness leent zich heel goed om te gebruiken voor het aankleden van evenementen of bruiloften. Maar ook op de vaas thuis of bij een bedrijf zal zij alle aandacht trekken!

   

  Royal Grandeur Pink

  Royal Grandeur Pink is opvallend door haar enorm grote harde bloem. Voor bloemisten en designers is deze prachtige roze hortensia heel geschikt om te gebruiken voor aankleding van evenementen. Ook in boeketten of los op de vaas is Royal Grandeur Pink een echte eyecatcher. Dit jaar is Royal Grandeur alleen roze beschikbaar. Volgend jaar wil Rith Flowers ook de blauwe variant aanvoeren.

   

  FloraPodium, 14 juli 2022

  Image
  Image
  images/kalanchoe-hofland-freesia/kalanchoe-sfeer-33.jpg

  Hydrangea Royal Highness

  • Witte dubbelbloemig
  • Grote bol
  • Kleurt heel mooi naar de classic variant
  • Stevig
  • Harde bol voor een dubbelbloemige
  • Mooi blad

  Hydrangea Royal Grandeur Pink

  • Harde bloem
  • Grote bol
  • Veel volume
  • Mooie volle schermen
  • Lang houdbaar op de vaas
  • Mooi blad
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image

  Contact

  Legmeerdijk 313
  1431 GB Aalsmeer
  Tel.: +31 (0)297 386 116
  The Netherlands

  Follow us

  facebook witfacebook

  instagram overinstagram

  icons8 pinterest 48

  pinterest

  icons8 youtube 48

  YouTube