Florapodium

en nl

  Deze maand bij FloraPodium

  Phalaenopsis 'Hadithi®'

  Kalender

  Phalaenopsis Hadithi® is jaarrond beschikbaar. 

  Image

  In de schijnwerpers

  Levoplant is één van de grootste Phalaenopsiskwekers van Nederland en Europees marktleider in de teelt van Cordyline australis. Met hun enorme capaciteit zijn ze in staat producten van hoge kwaliteit jaarrond in grote volumes te leveren. Levoplant is een leverancier met een compleet assortiment, toegesneden op exporteur, groothandelaar, tuincentrum en bloemist.

   

  Phalaenopsis Hadithi® – Connecting Worlds

  Levoplant wil blijven vernieuwen en verrassen. Onlangs heeft Levoplant heeft het concept Hadithi® in de markt gezet. Hadithi® betekent "verhaal". Met Hadithi® worden werelden aan elkaar gekoppeld. De ondersteunende stok vertelt het verhaal van jonge mensen van de Afrikaanse Zoeloe stam. Meisjes binnen deze stam gebruiken verschillende patronen en kleuren om hun waardering en liefde te uiten aan hun toekomstige geliefden. Deze boodschap is verborgen in de patronen en kleuren van de stok. Elke unieke stok heeft zijn eigen patroon en kleur, waardoor het een verzamelobject voor ieder interieur is.

  Met deze orchidee, breng je niet alleen een mooie plant in huis, maar haal je een uniek interieuritem binnen. De stok is etnisch, geïnspireerd door verhalen van mensen en culturen van over de hele wereld. Dit maakt de Hadithi® een echte must-have voor iedereen die geïnteresseerd is in deze verhalen.

  Wanneer deze unieke plant zijn beste tijd gehad heeft, kun je de exclusieve stok natuurlijk op een andere creatieve manier in je interieur verwerken; gebruik gewoon je fantasie!

  Verhalen blijven leven en worden steeds opnieuw verteld. In de toekomst wil Levoplant nog vele andere werelden samenbrengen in dit fantastische concept.

   

  Levoplant, 12 augustus 2021

  levoplant

  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image

  Contact

  Legmeerdijk 313
  1431 GB Aalsmeer
  Tel.: +31 (0)297 386 116
  The Netherlands

  Follow us

  facebook witfacebook

  instagram overinstagram

  icons8 pinterest 48

  pinterest

  icons8 youtube 48

  YouTube