Florapodium

en nl

  Deze week bij FloraPodium

  'Wedding & Events'

  Inspiratie Pagina

  Op deze pagina geven wij u steeds een klein inkijkje in de wereld van de Wedding en Events bloemen. Dit kan op verschillende manieren; een bijzonder product waarvan we vinden dat deze bijzonder geschikt is voor evenementen, maar ook wetenswaardigheidjes en nieuwtjes, en vooral ook foto’s van bloemenarrangementen en decoraties ter inspiratie. Heeft u iets bijzonders gezien of gemaakt en wilt u het met ons delen? Stuur dan uw foto’s naar: info@florapodium.com.

  peter-anemone.jpg

  Anemone

  Deze week heeft inkoper Peter een aantal prachtige Italiaanse Anemonen neergezet; de Anemone Mistralsoorten

  De Mistralsoorten zijn veredeld in Italië. In tegenstelling tot Kenia en Israël, waar vooral massaproductie geleverd wordt, vind je in Italië kleine kwekers die zich richten op de nichehandel. Kleinschalig telen zij de meest bijzondere en exclusieve producten. Kenmerkend voor de Mistralsoorten zijn hun enorm grote bloemen en zware stelen. Deze stijlvolle bloemen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, enkel- of dubbelbloemig. De grote sierlijke bloembladeren, geven deze soorten een chique, elegante uitstraling. Dit maakt de bloemen heel geschikt om te verwerken in bruidswerk of bij evenementen. Thuis op tafel geven ze een heerlijk voorjaarsgevoel. Hoe langer je naar de bloem kijkt, hoe mooier deze wordt. Niet alleen de bloemblaadjes hebben sierwaarde, ook het hart van de bloem straalt schoonheid uit!

  Een ander pluspunt van de Mistralsoorten is dat ze heel sterk zijn. Ze staan ruim een week mooi op de vaas, soms nog wel langer.

   

  FloraPodium, 25 februari 2021

  blue.jpg
  blue-2.jpg
  Anemone 'Mistral Light Pink'
  Anemone 'Mistral Super Cenere'
  Anemone 'White Bordato'
  Anemone 'Mistral Wine'
  Anemone 'Mistral White'
  Anemone 'Mistral Dark Blue'
  mistral-16.jpg
  mistral-17.jpg

  Contact

  Legmeerdijk 313
  1431 GB Aalsmeer
  Tel.: +31 (0)297 386 116
  The Netherlands

  Follow us