Florapodium

en nl

  Deze week bij FloraPodium

  'Wedding & Events'

  Inspiratie Pagina

  Voor FloraPodium staat het jaar 2020 in het teken van de Weddings en Events. Op deze pagina geven wij u steeds een klein inkijkje in de wereld van de Wedding en Events bloemen. Dit kan op verschillende manieren; een bijzonder product waarvan we vinden dat deze bijzonder geschikt is voor evenementen, maar ook wetenswaardigheidjes en nieuwtjes, en vooral ook foto’s van bloemenarrangementen en decoraties ter inspiratie. Heeft u iets bijzonders gezien of gemaakt en wilt u het met ons delen? Stuur dan uw foto’s naar: info@florapodium.com.

  Image

  Vanda

  van kwekerij Ansu

   

  Kwekerij Ansu heeft ons vier prachtige soorten Vanda’s gebracht! Vanda’s zijn sterk en hebben een prachtige intense kleur. Het zijn bloemen die heel veelzijdig gebruikt kunnen worden. Ze zijn bijvoorbeeld een echte eyecatcher in een boeket, maar ook heel geschikt als tafeldecoratie of als decoratie op de bruidstaart; de spreekwoordelijke ‘kers op de taart’! De Vanda’s geven elke taart die prachtige chique uitstraling die past bij het feestelijke karakter van een bruiloft.

  April, mei en juni zijn normaal gesproken de favoriete trouwmaanden van het jaar. Maar dit jaar is alles anders; alle verliefde stellen die dit jaar hun trouwdag gepland hadden zagen stuk voor stuk hun droomdag in duigen vallen. Bruiloften worden verplaatst, heel klein gehouden of helemaal afgelast.

  Ondanks de enorme crisis willen we met FloraPodium doorgaan met het showcasen van mooie producten! Want naast de Wedding en Events zijn deze Vanda’s natuurlijk ook heel mooi om thuis op een vaas te zetten! Ze geeft kleur, warmte en gezelligheid en daarbij is ze ook nog eens heel goed houdbaar.

   

  FloraPodium, 23 april 2020

  This image for Image Layouts addon
  Vanda 'Two Tone Yellow'
  This image for Image Layouts addon
  Vanda 'Flamingo Brown Spots'
  This image for Image Layouts addon
  Vanda purple no name yet
  This image for Image Layouts addon
  Vanda  "Sahara Spots" 

  Contact

  Legmeerdijk 313
  1431 GB Aalsmeer
  Tel.: +31 (0)297 386 116
  The Netherlands

  Follow us

  facebook witfacebook

  instagram overinstagram

  icons8 pinterest 48

  pinterest

  icons8 youtube 48

  YouTube