Florapodium

en nl

  Deze week bij FloraPodium

  'Wedding & Events'

  Inspiratie Pagina

  Voor FloraPodium staat het jaar 2020 in het teken van de Weddings en Events. Op deze pagina geven wij u steeds een klein inkijkje in de wereld van de Wedding en Events bloemen. Dit kan op verschillende manieren; een bijzonder product waarvan we vinden dat deze bijzonder geschikt is voor evenementen, maar ook wetenswaardigheidjes en nieuwtjes, en vooral ook foto’s van bloemenarrangementen en decoraties ter inspiratie. Heeft u iets bijzonders gezien of gemaakt en wilt u het met ons delen? Stuur dan uw foto’s naar: info@florapodium.com.

  Image

  Lathyrus odoratus

  van kwekerij Lathyrus.nl

   

  De Lathyrus is een enorm populaire bloem in het bruidsseizoen! En dat is natuurlijk niet voor niets.  Ze heeft een lieve romantische zachte uitstraling, ze is verkrijgbaar in allerlei kleuren en door haar heerlijke geur geeft ze een extra beleving aan deze speciale dag!

  Een belangrijke vergadering of speciale bijeenkomst? Een romantisch boeketje voor in de hotelkamer? Of een heerlijk geurend bloemetje op de keukentafel? De lathyrus is een allround bloemetje en passend bij vele gelegenheden.

  Kwekerij Lathyrus.nl teelt vele verschillende soorten Lathyrus, bijna het hele jaar door! Onze inkoper heeft vier prachtige soortjes gekozen om uit te lichten voor onze inpiratie pagina.

   

  FloraPodium, 09 april 2020

  This image for Image Layouts addon
  Lathyrus odoratus 'Blue Wedding'
  This image for Image Layouts addon
  Lathyrus odoratus 'Parfum Brons'
  This image for Image Layouts addon
  Lathyrus odoratus 'Parfum Cream'
  This image for Image Layouts addon
  Lathyrus odoratus 'Navy'

  Contact

  Legmeerdijk 313
  1431 GB Aalsmeer
  Tel.: +31 (0)297 386 116
  The Netherlands

  Follow us

  facebook witfacebook

  instagram overinstagram

  icons8 pinterest 48

  pinterest

  icons8 youtube 48

  YouTube