Florapodium

en nl

  Lepidium Green Dragon®

  Het zou niet eerlijk zijn om Danziger's Lepidium 'Green Dragon®' te categoriseren als een gewone vulbloem. Natuurlijk, deze nieuwste veredelingsdoorbraak uit Israël staat prachtig bij bijna elk type bloem en zorgt voor volume, textuur en eigenzinnigheid in gemengde boeketten, maar Green Dragon® is zoveel meer dan een simpel groen blaadje. Niet voor niets heeft veredelingsbedrijf Danziger, de bedenker achter deze prachtige nieuwe bloem, een advertentiecampagne uitgerold onder de slogan; 'Connect with Nature, Energize your Wellness'.

  Lepidium Green Dragon® is licht, luchtig, lang houdbaar en stevig. Het is de perfecte snijbloem en een echte aandachtstrekker. De kleine en unieke bessen dragen bij aan het karakter en de bruikbaarheid van deze bloem in zowel verse als gedroogde toepassingen. voegen.

  De bloem heeft een frisse en pittige geelgroene tint die doet denken aan de eerste lentedagen wanneer de natuur ontwaakt, herleeft, herstelt en vernieuwt. Green Dragon® nodigt consumenten uit om diep adem te halen, zuurstof te geven en nieuwe energie op te doen. Het geeft mensen een zuiver en fris gevoel en geeft hen een gevoel van evenwicht. Deze Lepidium is veel meer dan een vulbloem. De Green Dragon® is absoluut fantastisch.

  Verschillende van 's werelds meest fantastische floral designers zeggen dat de bloem een waar genot is om naar te kijken, terwijl ze benadrukken dat Green Dragon® geen gewoon bladgroen is en geen gewoon vulmiddel. Ze prijzen de bloem voor haar unieke vermogen om evenwichtige boeketten en arrangementen met visuele aantrekkingskracht te creëren. Lepidium vult de centrale bloemen aan en verrijkt ze door prachtige textuur, volume en energieke felgroene uitbundigheid aan elk boeket toe te voegen.

  Lees hier de originele, volledige verhaal achter de snelle opkomst van Lepidium.

   

  Danziger, 05 juli 2021

  Image

  Video

  Image
  Image
  Image
  Image
  Image

  Belangrijkste kenmerken

  • Lang vaasleven - ten minste 10 dagen na transport
  • Goed bestand tegen transport en behandeling
  • Groot volume
  • Kleuren die passen bij elk seizoen / trend
  • Het hele jaar door verkrijgbaar
  • Een delicaat uniek groen accent dat harmonie brengt in elk arrangement of boeket en voegt wat groene energie toe

   

  green-dragon-7.jpg
  green-dragon-4.jpg
  rozen-schreurs-23.jpg
  green-dragon-8.jpg
  green-dragon-3.jpg
  green-dragon-5.jpg

  Contact

  Legmeerdijk 313
  1431 GB Aalsmeer
  Tel.: +31 (0)297 386 116
  The Netherlands

  Follow us