Florapodium

en nl

  The week after

   

  The week after

  FloraPodium Goes Green

  Een week lang stonden negen duurzame en biologische bedrijven in de spotlights van het FloraPodium, om iedereen te enthousiasmeren en informeren over dit mooie én belangrijke onderwerp. Alle negen bedrijven hebben dan ook een mooi plekje op het podium gekregen, waar hun producten een week lang te aanschouwen waren.

  Vijf dagen lang werden er dagelijks twee biologische bedrijven online gezet op de website van het FloraPodium. We hebben veel positieve reacties mogen ontvangen en onze website is druk bezocht! Als kers op de taart was er op woensdag voor iedereen duurzaam ijs. Tegelijkertijd organiseerden wij de FloraPodium QUIZ: met allerlei vragen omtrent het podium. Het was een succes!

  We bedanken de volgende bedrijven: Op Beemster Klei, GreenBalanz, Bisselingskaat, Broekhof, Annemieke’s pluktuin, Rozen en Radijs, Ammerlaan The Green Innovator, Stolk Flora en Oasis. Dankzij hun medewerking hebben wij deze week tot een succes kunnen maken en mede dankzij hen hebben wij duurzaamheid, en daaronder valt ook biologisch produceren, weer op een positieve manier op de kaart kunnen zetten! Hun enthousiasme was aanstekelijk.

  Wij willen ook kwekerij Casper Verhoeven uit Biezenmortel bedanken die een aantal planten op het podium heeft laten zetten ter aankleding. Deze kwekerij teelt volledig biologische potplanten.

   

  Geen tijd gehad om ons te volgen tijdens de duurzame week? Download dan hier de Brochure van de duurzame week!

   

  Image

  Maandag

  Dinsdag

  Woensdag

  Donderdag

  Vrijdag

  Contact

  Legmeerdijk 313
  1431 GB Aalsmeer
  Tel.: +31 (0)297 386 116
  The Netherlands

  Follow us

  facebook witfacebook

  instagram overinstagram

  icons8 pinterest 48

  pinterest

  icons8 youtube 48

  YouTube