Florapodium

en nl

  Parfum Flower Company

  Image

  Wij mochten op de koffie bij Parfum Flower Company, waar we een heel leuk en open gesprek hadden met Wouter de Vries (directeur) én kregen we een kijkje in de voorraad; dé snoepwinkel voor bloemisten en wedding designers.

  Parfum Flower Company levert rozen die speciaal geselecteerd zijn op uiterlijk en geur, geteeld door kwekers uit verschillende delen van de wereld. De focus ligt op het zoeken en telen van de meest exclusieve soorten, maar ook duurzaamheid speelt hierin een zeer belangrijke rol. Niet alleen de kwekers worden hierop geselecteerd, maar alle aspecten rondom het bedrijf worden kritisch bekeken. Papier, plastic, kilometers die gereden worden, al het co2 verbruik wordt gemeten. Er wordt gekeken hoe dit verminderd kan worden en voor het resterende deel worden er nieuwe bomen aangeplant. Op deze manier is Parfum Flower Company Co2 positief! En dat is natuurlijk fantastisch.

  Naast de rozen levert Parfum Flower Company ook droogbloemen. Ook dit is ontstaan vanuit een duurzame gedachte: ‘wat kunnen we met onze derving?’. Allerlei ideeën zijn de revu gepasseerd, maar in de huidige trend was de oplossing heel eenvoudig; de rozen die niet meer verkocht kunnen worden als vers, kunnen heel mooi gedroogd worden. Bij ‘Zero Waste’ krijgen de bloemen een tweede kans!

  Naast het merk ‘Zero Waste’ kwam al snel de vraag naar meer en kon Parfum Flower Company de droogbloemen uitbreiden onder het merk ‘Dried Flowers’; een compleet aanbod van diverse droogbloemen, waarbij de focus voornamelijk ligt op Pampas, Lavendel en gebleekte producten. Net als de rozen kunnen de ‘Dried Flowers’ fijnmazig uitgeleverd worden binnen de sector. En ook bij dit merk staat duurzaamheid voorop!

  ParfumFlowerCompany logo 2

  David Austin Keira

  images/amaryllis-van-der-ende/van-der-ende-6-van-14.jpg

  Princess Hitomi

  images/amaryllis-van-der-ende/van-der-ende-6-van-14.jpg

  Westminster Abbey

  images/amaryllis-van-der-ende/van-der-ende-6-van-14.jpg

  Wabara Miyabi

  Prince Jardinier

  David Austin Constance

  David Austin Leonora

  Princess Miyuki

  Contact

  Legmeerdijk 313
  1431 GB Aalsmeer
  Tel.: +31 (0)297 386 116
  The Netherlands

  Follow us

  facebook witfacebook

  instagram overinstagram

  icons8 pinterest 48

  pinterest

  icons8 youtube 48

  YouTube