Florapodium

en nl

  Deze week bij FloraPodium

  'Wedding & Events'

  Inspiratie Pagina

  Voor FloraPodium staat het jaar 2020 in het teken van de Weddings en Events. Op deze pagina geven wij u steeds een klein inkijkje in de wereld van de Wedding en Events bloemen. Dit kan op verschillende manieren; een bijzonder product waarvan we vinden dat deze bijzonder geschikt is voor evenementen, maar ook wetenswaardigheidjes en nieuwtjes, en vooral ook foto’s van bloemenarrangementen en decoraties ter inspiratie. Heeft u iets bijzonders gezien of gemaakt en wilt u het met ons delen? Stuur dan uw foto’s naar: info@florapodium.com.

  jodeco-glass-1-van-26.jpg
  jodeco-glass-3-van-26.jpg

  Jodeco Glass

  Jodeco Glass is bij de meeste bloemisten geen onbekende naam. Zowel binnen Nederland, maar ook internationaal levert Jodeco decoratief glaswerk voor de groene sector. Het assortiment is heel uitgebreid. Van heel basic tot exclusief ontworpen maatwerk met een eigen label of bedrukking. Ook glasartikelen gecombineerd met hout, ijzer, keramiek of ander decoratief materiaal zijn veel geleverde producten. Jodeco Glass is klantgericht, meedenkend en altijd op zoek naar nieuwe artikelen om de consument te blijven verrassen.

   

  Eco glas

  De begrippen duurzaam en biologisch zijn heel actueel. Zand en soda zijn de belangrijkste ingrediënten voor het maken van glas, maar dit is niet de meest duurzame manier. De hippe Eco lijn van Jodeco is gemaakt van gerecycled glas. Dit Eco glas is gemaakt van het glas dat de consument in de glasbak gooit. Het wordt gesmolten op een lagere temperatuur, waardoor er minder energie nodig is voor de productie van Eco glas. Eco glas kan wat oneffenheden hebben en is niet zo helder als niet gerecycled glas, maar dit kenmerkt de ambachtelijke kwaliteit van het mondgeblazen Eco glas. Mooi, functioneel en heel duurzaam!

  Het bedrijf zelf probeert ook zo duurzaam mogelijk te werken. Al het karton en sealfolie wordt tot balen geperst zodat deze gerecycled kunnen worden. Alle kantoren, showroom en magazijn wordt verlicht met LED en is er flink geïnvesteerd in een 3d printer. Deze printer maakt het mogelijk om snel nieuwe monsters voor klanten te printen, die binnen een dag naar de klanten verstuurd kunnen worden.

   

  Zzing

  Zzing collectie is een van de eigen lijnen van Jodeco Glass.  Zzing is handgemaakt, waardoor elk glas artikel uniek is. De Zzing collectie is heel sfeermakend en door het uitgebreide assortiment in deze lijn is er voor elke stijl passend glaswerk.

   

  FloraPodium ,10 december 2020

   

  Zzing vaas 'Jeanny' mosgroen H35 D24
  Zzing vaas 'Jolly' mosgroen H18 D9
  Zzing vaas 'Jippy' mosgroen H11 D10
  Eco vaas 'Mega Terra' H44 D33
  Eco vaas 'Eddy' H22 BD21/TD17
  images/jodeco/jodeco-glass-22-van-26.jpg
  Eco vaas 'Gigi' H30 D19
  jodeco-glass-23-van-26.jpg

  Contact

  Legmeerdijk 313
  1431 GB Aalsmeer
  Tel.: +31 (0)297 386 116
  The Netherlands

  Follow us

  facebook witfacebook

  instagram overinstagram

  icons8 pinterest 48

  pinterest

  icons8 youtube 48

  YouTube