Florapodium

en nl

  Deze week bij FloraPodium

  'Wedding & Events'

  Inspiratie Pagina

  Voor FloraPodium staat het jaar 2020 in het teken van de Weddings en Events. Op deze pagina geven wij u steeds een klein inkijkje in de wereld van de Wedding en Events bloemen. Dit kan op verschillende manieren; een bijzonder product waarvan we vinden dat deze bijzonder geschikt is voor evenementen, maar ook wetenswaardigheidjes en nieuwtjes, en vooral ook foto’s van bloemenarrangementen en decoraties ter inspiratie. Heeft u iets bijzonders gezien of gemaakt en wilt u het met ons delen? Stuur dan uw foto’s naar: info@florapodium.com.

  Gerbera Holstein Flowers

  Trosrozen

  van veredelaar Interplant Roses

   

  Interplant Roses is marktleider op het gebied van trosroosveredeling. Het FloraPodium kreeg vijf prachtige soorten om uit te lichten.

  Vooral de trosrozen met speciale kleuren uit Nederland zijn geliefd bij Italianen, Spanjaarden en andere bloemisten wereldwijd die bloemwerk leveren voor bijvoorbeeld communies en bruiloften. Trosrozen zijn heel geschikt voor fijne versiering. Individueel op een vaas zijn ze prachtig en met een klein beetje andere handel erbij heb je al snel een prachtig boeket. Trosrozen zijn sierlijk, frivool, maar hebben ook een natuurlijk uitstraling. Trosrozen brengen je dichtbij de natuur. Elke bloemist wordt hier blij van!

  Interplant Roses stelt tuinders in de gelegenheid om een wat kleinere oppervlakte trosrozen aan te planten. Denk aan 500 tot 1000 meter. Op deze manier wordt de markt elke keer opnieuw verrast door een nieuw soort. Onze rozeninkoper heeft goed contact met kwekers van trosrozen zoals Voorn Spray Roses, Semp Trosrozen, kwekerij De Opstal, Goudriaan en Sassen Rozenkwekerij. De veredelaars zien dat als je in Nederland al deze prachtige soorten laat schitteren, wij wereldwijd worden gezien. Niet alleen fysiek, maar ook met plantenmateriaal dat wij wereldwijd verspreiden.

  Interplant zorgt voor diversiteit, vernieuwing, creativiteit en is verrassend! De trosrozen die zij veredelen laten onze gepassioneerde bloemenhartjes sneller kloppen. Wij houden van ons vak. Met dank aan Interplant Roses en Manon van ’t Klooster voor het brengen van deze heerlijke snoepjes.

   

  FloraPodium Jan de Boer, 15 oktober 2020

   

   

  This image for Image Layouts addon
  Trosroos 'Gentle Trendsetter'
  This image for Image Layouts addon
  Trosroos 'Impressionist'
  This image for Image Layouts addon
  Trosroos 'Happy Chappy'
  This image for Image Layouts addon
  Trosroos 'Jolly Trendsetter'
  This image for Image Layouts addon
  Trosroos 'Leila'
  This image for Image Layouts addon
  Image
  Image

  Contact

  Legmeerdijk 313
  1431 GB Aalsmeer
  Tel.: +31 (0)297 386 116
  The Netherlands

  Follow us

  facebook witfacebook

  instagram overinstagram

  icons8 pinterest 48

  pinterest

  icons8 youtube 48

  YouTube