Florapodium

en nl

  Deze week bij FloraPodium

  'Wedding & Events'

  Inspiratie Pagina

  Op deze pagina geven wij u steeds een klein inkijkje in de wereld van de Wedding en Events bloemen. Dit kan op verschillende manieren; een bijzonder product waarvan we vinden dat deze bijzonder geschikt is voor evenementen, maar ook wetenswaardigheidjes en nieuwtjes, en vooral ook foto’s van bloemenarrangementen en decoraties ter inspiratie. Heeft u iets bijzonders gezien of gemaakt en wilt u het met ons delen? Stuur dan uw foto’s naar: info@florapodium.com.

  tica-14.jpg

  Tica

  Na de gezellige kerstperiode voelt het altijd weer een beetje leeg aan in huis. De kerstboom gaat er uit, en veel mensen voelen dan toch de behoefte om het thuis op een andere manier weer gezellig te maken. En daar horen dan natuurlijk planten bij!

  FloraPodium heeft inmiddels ook aardig wat informatie over verschillende planten verzameld zoals de geregelde bezoeker van de website wel weet. We gaan er regelmatig op uit om planten kwekers te bezoeken; ook in de plantenwereld is er genoeg te beleven en worden we vaak verrast door leuke nieuwe soorten en concepten. FloraPodium vindt het ook leuk om deze planten en concepten een plekje te geven in onze stand bij de Aalsmeerse groothandel Tica.

  Sinds enige tijd beschikken Barendsen en FloraPodium daar over een stand waar planten verkocht worden en deze stand is een prachtige gelegenheid om onze planten onder de aandacht te brengen van het winkelend (groothandels)publiek. Hoe leuk is het om de planten hier op een aansprekende manier te presenteren en hiermee de reacties van de bezoekers te peilen en te zien welke planten het meest favoriet zijn. We zouden FloraPodium niet zijn als we niet ook de nodige informatie zouden geven over de planten die op dat moment gepresenteerd worden. Met een QR code kan contact gemaakt worden met onze website zodat de kopers gelijk over de informatie kunnen beschikken!

   

  FloraPodium, 14 januari 2021

  Hydroponie Kweker V.D.E. plants
  Begonia 'Maculata' kwekerij Amstelzicht
  Calathea crocata 'Tassmania' Kwekerij Tass
  Alocasia 'Zebrina' Kweker Vireõ
  Lova kwekerij Zeurniet
  Albuca 'Frizzle Sizzle' Kwekerij Vreugdenhil
  tica-31.jpg

  Contact

  Legmeerdijk 313
  1431 GB Aalsmeer
  Tel.: +31 (0)297 386 116
  The Netherlands

  Follow us