Florapodium

en nl

  Deze week bij FloraPodium

  'Wedding & Events'

  Inspiratie Pagina

  Voor FloraPodium staat het jaar 2020 in het teken van de Weddings en Events. Op deze pagina geven wij u steeds een klein inkijkje in de wereld van de Wedding en Events bloemen. Dit kan op verschillende manieren; een bijzonder product waarvan we vinden dat deze bijzonder geschikt is voor evenementen, maar ook wetenswaardigheidjes en nieuwtjes, en vooral ook foto’s van bloemenarrangementen en decoraties ter inspiratie. Heeft u iets bijzonders gezien of gemaakt en wilt u het met ons delen? Stuur dan uw foto’s naar: info@florapodium.com.

  Image
  This image for Image Layouts addon
  Paeonia 'Bowl of Cream'
  Image
  This image for Image Layouts addon
  Paeonia 'Coral Sunset'

  Pioen

  van kwekerij Groot en Groot

   

  Ze is één van de meest populaire lentebloeiers, onmisbaar in het bruidsseizoen en maar heel kort verkrijgbaar. We hebben het natuurlijk over de prachtige pioenroos. De Paeonia's staan voor liefde, geluk, voorspoed en bloeiende romantiek. Niet voor niets dus dat deze prachtige grootbloemige verschijning heel populair is en heel veel terug te vinden is in de mooiste bruidsarrangementen.

  Koen en Joost Groot, van kwekerij Groot en Groot, hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Zij streven naar de allerbeste en meest exclusieve producten.

  De pioenen worden zowel in Frankrijk als in Nederland geteeld. Hierdoor hebben zij ook een groot internationaal afzetgebied en kunnen zij deze prachtige seizoensteelt langer produceren. Het seizoen in Nederland is maar kort;  alleen in de maanden mei en juni kunnen de broers hier produceren. Zij hebben dan zo’n 30 verschillende soorten pioenen in productie.

   

  FloraPodium, 07 mei 2020

  This image for Image Layouts addon
  Paeonia 'Marguerite Gerard'
  This image for Image Layouts addon
  Paeonia 'Odile'
  This image for Image Layouts addon
  Paeonia 'Reine Hortense'

  Contact

  Legmeerdijk 313
  1431 GB Aalsmeer
  Tel.: +31 (0)297 386 116
  The Netherlands

  Follow us

  facebook witfacebook

  instagram overinstagram

  icons8 pinterest 48

  pinterest

  icons8 youtube 48

  YouTube