Florapodium

en nl

  Deze week bij FloraPodium

  'Wedding & Events'

  Inspiratie Pagina

  Voor FloraPodium staat het jaar 2020 in het teken van de Weddings en Events. Op deze pagina geven wij u steeds een klein inkijkje in de wereld van de Wedding en Events bloemen. Dit kan op verschillende manieren; een bijzonder product waarvan we vinden dat deze bijzonder geschikt is voor evenementen, maar ook wetenswaardigheidjes en nieuwtjes, en vooral ook foto’s van bloemenarrangementen en decoraties ter inspiratie. Heeft u iets bijzonders gezien of gemaakt en wilt u het met ons delen? Stuur dan uw foto’s naar: info@florapodium.com.

  Image

  Rosa

   van kwekerij VipRoses

   

  Het kleine jongetje plukt ze stiekem uit de tuin van de buren voor zijn moeder. De verliefde tiener koopt  er één bij de bloemist voor zijn prille liefde. De echtgenoot koopt een grote bos op hun trouwdag voor zijn vrouw. Rozen! Bij liefde en romantiek is dit de eerste bloem die bij de meeste mensen opkomt.

  Rozen zijn er in vele verschillende kleuren, vormen en soorten te vinden. Voor elke gelegenheid is er wel een passend soort.

  VipRoses liet ons kennis maken met een aantal prachtige soorten! De rozen van Vip kenmerken zich door hun prachtige geur en kleur. Deze fantastische soorten komen helemaal open en worden in de volksmond ‘tuinrozen’ genoemd, omdat ze een bloeiwijze hebben zoals we die kennen van de Engelse tuinrozen. De VipRoses zijn vooral bijzonder, omdat ze niet het hele jaar door geteeld worden. Het productieseizoen van deze prachtige rozen ligt echt in de zomermaanden. Op deze manier kunnen de rozen zo natuurlijk mogelijk groeien.

  Normaal gesproken zijn de zomermaanden natuurlijk ook bij uitstek de maanden waarin de meeste bruiloften en evenementen plaatsvinden. Door hun prachtige kleuren en vooral heerlijke geur geven de tuinrozen moeiteloos een extra beleving aan een bijzondere dag.

   

  FloraPodium, 14 mei 2020

  This image for Image Layouts addon
  Rosa 'Victorian Peach'
  This image for Image Layouts addon
  Rosa 'Mansfield Park'
  This image for Image Layouts addon
  Rosa 'Paradise Beach'
  This image for Image Layouts addon
  Rosa 'Darlington'
  This image for Image Layouts addon
  Rosa 'Royal Park'
  This image for Image Layouts addon
  Rosa 'Bourbon Street'
  This image for Image Layouts addon
  Rosa 'Nothing Hill'
  This image for Image Layouts addon
  Rosa 'Raspberry Elegance'

  Contact

  Legmeerdijk 313
  1431 GB Aalsmeer
  Tel.: +31 (0)297 386 116
  The Netherlands

  Follow us

  facebook witfacebook

  instagram overinstagram

  icons8 pinterest 48

  pinterest

  icons8 youtube 48

  YouTube