Florapodium

en nl

  Exclusieve Pomponi´s voor Moederdag

  Op zondag 12 mei is het Moederdag. Hét moment om alle moeders eens flink in het zonnetje te zetten. Of in de bloemen! Een bijzondere moeder verdient natuurlijk extra bijzondere bloemen. Met de Pomponi’s van Holstein Flowers geef je echt iets speciaals. Want deze sierlijke, bolvormige gerbera’s zijn echte eyecatchers. Met hun exclusieve uitstraling laten ze een onvergetelijke indruk achter op iedere moeder. Bovendien zorgen gerbera’s voor een flinke dosis vrolijkheid met hun sprekende kleuren!

  Holstein Flowers heeft ze in vele prachtige kleuren, voor elke feestdag en elke speciale gelegenheid. Moederdag is altijd één van de drukste momenten in het jaar. Het bedrijf teelt maar liefst 124 verschillende soorten. In dit assortiment vind je bekende klassiekers, maar ook de vele unieke en exclusieve soorten.

  Tijdens de topdrukte voor Moederdag werken alle medewerkers keihard om alle orders op tijd te verwerken voor de klanten. Vooral de roze en rode soorten zijn dan erg populair. Speciaal voor Moederdag hebben we op het FloraPodium een selectie gemaakt van de mooiste roze en rode Pomponi’s. De soorten op de foto´s zijn de Noek, Belfi, Gala, Rockstar, Amore en Red light.

  Holstein Flowers gerbera's teelt al een breed assortiment gerbera's sinds 1974. Ruim tien jaar geleden is daar de bijzondere Pomponi gerbera aan toegevoegd. De Pomponi ´Belfi´ is het eerst geteelde soort en die is nog steeds in het assortiment. In de loop der jaren zijn er steeds meer Pomponi kleuren aan de collectie toegevoegd. Inmiddels is er keuze uit 24 bolvormige beauties. Pomponi’s zijn bijzonder door de bolle, weelderige vorm en de vele bloemlintjes in vergelijking tot de klassieke gerbera’s. Het zijn echte specialties en daarom zeer geliefd bij bloemisten.

  Voor een goed vaasleven kunt u de gerbera´s het beste in een vaas zetten die goed schoongemaakt is met chloor en niet te veel afwasmiddel. Een paar druppeltjes chloor in het water doet wonderen voor de houdbaarheid van een bos gerbera’s. Gaat het om een gemengd boeket? Kies dan voor snijbloemenvoedsel. Zorg voor een niet te hoog waterniveau: de stelen kunnen dan namelijk gaan rotten! Houd de gerbera’s uit de buurt van tocht, warmte, zon en de fruitschaal. Ververs het water af en toe en snij de stelen weer schuin af.

  Bekijk het complete assortiment op www.holsteinflowers.nl. Je kunt het bedrijf ook op social media volgen voor alle ontwikkelingen en inspiratie.


  FloraPodium, 29 april 2019

  Image
  Image
  Image

  Contact

  Legmeerdijk 313
  1431 GB Aalsmeer
  Tel.: +31 (0)297 386 116
  The Netherlands

  Follow us